onsdag 30. september 2009

Fysj og fy a mæ

Ho vilde har jo som sagt vært litt laus i magen i det siste,og vi var jo hjemme i går.I dag var æ litt usikker i grunn,regelen e jo 48 timer etter siste bleie,så vi ble nu hjemme..ho var i så merkelig form,ikke sæ sjøl...å der kom det mye i bleia,stakkars ungen..vaska så godt æ kunne med en hyl grinene prinsesse og fikk ho i badestampen.ettersom at detta har vart lenge nu ringte æ til legekontroet! Her e samtalen

...Får høre telefonsvarern deres i 20 minutt,og æ klikke snart.Ka e det som skjer?ikke får man tak i de i helgen,da må vi til nabokommunen og ikke på dagen. Til slutt fikk æ nu svar,og æ beit i mæ at æ var meget irritert.

-med vennlig stemme presentere æ mæ og begynne å skal fortell,ho avbryt mæ og si med gretten og sur stemm "KATTI e HO født da?".Æ lokek øyan og puste inn og ut og fortell det,åsså kjem det fra ho surkjærringa igjen "JA,ka e navnet??",æ fortell det,åsså prøve æ å fortelle igjen ka æ lure på,og trur du ikke den meg** avbryt mæ igjen og sier "JA,skal du til lege med ho,e det det du tenke?", og æ prøve nu å si så hyggelig æ klare at ja,æ skulle gjerne vært en lege fordi...og der avbryt ho faen mæ igjen og bare brase ut "JA,klare DU Å være her til halv ti prisis?".Æ kjenne kjævemusklan mine bli stiv hard og æ kjenne æ skjælv litt (det e næmmelig ikke akkuratt første gangen man møte på ei sånn sur,grett'n kjærring der nede i skanken),og får presset frem "JA".Å der la æ på!

Ka e det som skjer?Koffør skjer dte gang på gang der nede at ei sur kjærring som tyderligvis hate jobben sin og som tyderligvis e kjempe ufornøyd med livet sitt svare telefon?? Nei,evttu ka..nåkka må skje..æ trur det må være grundigere kontroll der nede om kem som jobbe der.Det ikke mulig å få spørre om ting, det e ikke mulig få et hyggelig svar og det ikke mulig å få snakke ferdig.

Sku likt å sett sjæfen våres om en kunde kommer bort til oss å spørr oss om nåkka og vi hadde vært skikkelig grinete,sur,det-e-så-synd-i-mæ-kom-dæ-unna-mæ-æ-hate-livet-mett til kundan.Det må nu gå ant å være litt oppegåanes å svare på en vennlig og skikkelig måte!

Å bare for å få frem en liten mening her,ho dama der som svarte,ho e sikkert ei slik dame som sitt å sier at de unge e frekk og uhøfelig.Vet du,æ trur æ skal gjøre alvor av det æ sa sist æ traff på ei slik sur dame der ned,sende en klage på de!Æ e helt førspelt at det går ant!

Ikke nokk med det,fikk beskjed av legen å kjøpe mye drikk og få i ho mye veske.Så vi dro innom målselvsentre og fikk tak i det vi sku ha,så skulle æ bare se om æ fant en liten leke ho kunne få siden ho var syk.Æ skal ikke si kordan butikk ævar på,det kan være usagt,men æ var nu så dom å stilte en ansatt på den butikken om et spørsmål og da fikk æ til svar :"Det vet nu vel ikke æ noen ting om" på en sur måte åsså bare går vedkommende!!!E det mulig??

JAja..ikek bra,æ bli skremt!:P

Nu våknet prinsessa,fått sæ en god lur.snakkes folkens;)

fred!

1 kommentar:

  1. fuck...hadde skrevve masse, men ikkje logga meg på....så eg kopierte d eg skreiv å logga meg på...å sku lime inn, men neida...har tydelivis ikkje kopiert alikavæll! blæh...
    i vært fall...helsevesne i Målselv har vel igrunn ikkje fungert på længe længe...å d e jo ikkje bære damen i tlf som e håplaus...ænkelte av de lægan kan jo ikkje sei anna enn "d går åver ættekvært" e jo heilt fantastisk...t å me eg kan bli læge sånn sett. :p å egentli e d no bære bra at lægevakta blei fløtta førr dænn va jo heilt sjuk. :p huske no når eg brænte meg så på nævven på Målselvfossen seint på kvælln... "e ikkje nå lægen kan jør, smør på aloe vera!" jatta... :p

    SvarSlett