mandag 28. september 2009

Dagen i dag

starta med at æ så det var kun 3 grader ute..brrr tenkte æ da,men det sku ikke ødlegge dagen allefall.kledde på vilde deilige superundertøy (ull seff),laget frokost til henne,lekte litt og hun fikk melk,rakk tilog med å brette noe klær,henge opp noen klær og sette på en ny maskin.Deilig start på dagen.Kledde på vilde en herlig jakke,med pels på hetta.Skulle egentlig kle på mæ en deilig dunjakke,men ble så varm med ordne det siste og kle på prinsessa så tok bare den svarte,tynne jakka mi som går til litt over knærne.

-kom ut,satt vilde i bila og tok pledde over bena hennes (har et lite pledd i bilden som bruker å ta på henne om morningen spesielt),satt mæ inn og begynte å kjøre.Så kunne æ se med mine egne øya at det hadde snødd på Myrefjell (da e snøen nærme),når æ kommer ut av boligfelte og kjøre mot sentrum,nesen vendt mor barnehagen fikk æ igjen et nytt lite sjokk,SNØ på rustafjellet (mottoet mitt e:Koselig med snø,så lenge det ikke kommer til rustafjellet).

Kjøre vilde i barnehagen og vende nesen mot jobb.Dagen går nu og plutserlig æ sku gå mot kassa,da kunne æ pinade få mitt tredje sjokk på under tre timer,det SNØDDE ute! Og det var nu ikke bare litt snø,nei det dala ned,det var kvitt ute.Æ trudde æ sku bli uvæl og det første æ tenkte det var: TYPISK!! Alle som kan sette på vinterdekkan e nu enten syk,på langkjøring eller øvelse.Jaja..så tenkte æ nu ikke mer over det,fordi æ hadde jo litt å gjøre på jobb så dagen gikk nu rasanes fort.

Nærma sæ slutten på arbeidsdagen og æ tenkte bare at æ kan ikke og æ vil ikke ut å kjøre med sommerdekk i detta været,og skulle til å gå bak og ringe stefarn min,for han viste æ var på jakt og få han til å komme,han hadde sikkert tatt på vinterdekk.Da kom Renate på jobb,og ho kunne fortelle mæ at bilan lå strødd pga været,og for å dra i barnehagen må æ opp en lang,delvis bratt bakke,og selvsagt ned den igjen.Da ringte æ stefarn min,men han hadde jo fått spysjuka han også vettu,så æ var facked!

MAmma ringte mæ og sa at tante hadde vinterdekk og sku hente ho,så de sku hente vilde,og deretter hente mæ på jobb.Æ fikk ikke lov til å ut å kjøre,hjem til oss må vi å opp noen delvise bratte bakker.Så æ vet ikke,vi var vel hjemme rundt fem,æ var ferdig på jobb kvart på fire!

E så typisk at ting skal skje så brått.Like ikke overraskelser,ikke bråe overaskelser,like at ting kommer litt på sikt,OG at æ e forberedt på de.
Glede mæ til å få bila hjem allefall,håpe det går bra med den utfor jobb..:/

Skal nu være hjemme i morgen allefall og etter regelen skal vi vel være hjemme onsdagen også.Vilde e dårlig i magen,håpe ikke det forværre sæ,e ikke nå gøy.Ho e nu i fin form ellers,e bare at det smitte jo så.Så vi skal ha en jentedag hjemme vi da,så satse vi på at formen blir bedre og at snøen forsvinner;) *me like,me like*

Ellers i dag,har nu håret blitt lysere,mindre kle som e skittn og rydda litt.Sett 71 grader nord og den nye serien på tv norge..mens æ gjør andre ting så klart.

Nu e det snart senga på kjenne æ,åsså får vi ta morradgen i morra;)

Ha en fin natt alle;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar