onsdag 30. september 2009

E rart å tenke på

at det som en gang var favoritt ting,det du elska mer enn noe anna kan bli din verste fiende.Sånn e det blitt her hos mæ allefall.Æ elska (med store bokstaver) natta.Æ elska og sitte oppe på natta,høre på musikk,sitte på nette,lese blader,klippe og lim motesider på sider.Bare tanken på at æ var liksom den eneste personen våken,resten av verden sov var helt fantastisk (skjønne at ikke alle sov,men likte bare å tenke sånn på det).Det var så deilig ro og ikke mas og kjas.Mobilen peip ikke,ting ble ikke forventa av dæ og ingen krav.Deilig,deilig,deilig.

Hat,hat,hat e det blitt nu.Kan ikke fordra natta.Synes alt med natta e herslig,ekkelt,skummelt og gir mæ så sinnsykt uro.Når æ sover e det jo greit,så lenge æ ikke drømme.Men som inatt for eksempel æ får ikke sove,får ikke roa,da e det hat,hat,hat.Glede mæ til Vegard kommer hjem i morgen.Når klokka blir 23 så tenke æ bare.."nei,snart natta nu..uff..sovne fort i dag vil æ".

Å itillegg har æ en ekkel følelse i kroppen min..det kan bare være at det e mørkt og at æ vet mørketid og vinter kommer mer og mer snikende.Skjønne bare ikke kordan det kan bli min verste fiende,når æ likte det så godt.Æ skulle ønske det var sommer åre rundt her.Lyst når du står opp,når du drar på jobb,når du kommer hjem fra jobb,kveld og natta.Elske midnattsoltiden.Lyst 24/7!

En ting til,trur generelt at menneskeheten e nødt til å sette mer pris på det en har.E faktisk noen som ikke har noe å sette pris på,men det har æ.

# har verdens fineste,gla'aste og herligste datter. Ho har virkelig fått mæ til å tenke lengre,nyte dagen for det den er verdt og sette pris på livet. Små ting ho mestre,ho lyse opp og spre så mye glede rundt sæ.Blid e ho også,alltid et smil og får og klemman ho gir,de gir så mye.

# e så heldig å være gift med verdens beste mann.Han e den blieste hannkjønnet som finns,og har verdens lengste talmodighet, og mottoet hannes e:"Det ordne sæ".Han e min klippe i livet. Han e den beste æ kunne hatt,og han e verdens beste pappa.

#Alle mine fantastiske foreldre,som æ ikke ville vært foruten!

# mine herlig fire små bødre som gir veldig mye av sæ selv

# æ vet at æ har de beste besteforeldrene en kan ha.To av de e dessverre ikke lamme oss lengre,men at de e rundtomkring og passe på oss,det love æ dæ.Mor og ha far,e de snileste<3
åsså har æ ho bestemor anne (mamman til stefarn min),så heldig e æ.

#ellers av familie som æ har rundt mæ og de som æ omgås mest e de beste på sine måte.Alle har noe eget.Det sett æ pris på.

#vennan mine,de e helt nyderlig.

# sett også veldig pris på den nye jobben min på cubus.Den byr på utfordringe,får mæ til å føle at æ e til bruk for noe,alltid noe som skjer og det går i ett.Like tempoet,så lenge vi holder oss til en kampanje;)

# at vi har et bra hjem,selv om det har litt skavanker (vil at de skal ordne nytt golv,trur gulve her er helsefarlig..men men..)

#Vi har det vi treng mest,og det sett æ pris på.Vi har noe å tilby dattra vårs,og ho har et bra liv.Det e det som betyr nå.

# sett pris på alle små øyeblikk om dagen,de små tingan som skjer.At for eks dattra mi på litt over ett år skal prøve å kle på sæ og mæ sokken,med å brette det over foten og klemme den ned i håp om at den blir fast.Det e herlig å se.

Det å se ansiktet hennes når ho får starte oppvaskmaskina,eller hjelpe mæ å gi klea som skal henges opp,når ho klare å kle av sæ sine klær,bare det å se ho lyse opp når ho mestre noe.Det e helt fantastisk.

Livet har mye å by på,må bare holde fast ved det og huske de små øyeblikkan,det e de som gjeld in the end.

Nu skal æ lese nyheter,og der e det nu ikke så meget mye positivt å få servert,men man må jo lese litt ka som skjer i landet sitt og resten av den store verden for å et bilde over verden,og kanskje man sett mer pris på ka man har i livet sitt da også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar