tirsdag 16. februar 2010

Mange fine blogger der ute

E så gøy å sitte å trykke "neste logg".Du ha ingen formening,anelse eller forventinger når du trykke det,og i det siste har æ kommet over så himla mange fine blogger.Æ fant ut nu at æ må rett og seltt barelage et innlegg om det,og takke mange herlige bloggere for akkuratt dem sin logg,som æ kan sette mæ godt tilbake i sofaen og nyte ord for ord,og innlegg for innlegg.


i dag har æ kommet over to blogger som æ har syntes var intressant og gøy å lese:

Om du e intressert i kunst og søtsaker,og da kanskje blandet inn i hverandre,anbefale æ dæ å gå innom denna bloggen til familien V,æ ble helt målløs og fasinert,ikke minst evig inspirert.Æ sku ønske æ kunne det,og at æ hadde talmodighet til det.

Har så lyst å kunne bake en kake som e god og som SER bra ut (neida,siktre ikke til flykræsjet av ei bløtkake vi lagde på søndag,null sjangs for det du:P). Kunne så ønsket å kunne lage vilde en kjempe fin kake til hennes 2-årsdag,sannerlig godt æ har et halv år på å øve da:P

http://familienv.blogspot.com/?expref=next-blog

En annen blogg æ rota mæ innom i dag var denna :

http://cathrinerog.blogspot.com/?expref=next-blog utrulig gøy lesing,og ja æ kosa mæ å bare lese enkle innlegg med mye forskjellig stoff og humr:) Takk for at æ fikk senka skuldrene og lent mæ tilbake.

I går rota æ mæ innom noen herlige bloggere, blandt annet ei fra norge som bor i Washington D.C (noe æ også kunne tenkt mæ å prøvd),utrulig fin blogg med mye fine bilder,gøy innhold,og måten den er skrevet på er helt supert.Du drømme dæ liksom litt bort.

Og en bloggen "silje sin".Veldig nyderlig blogg,ogs denna med mye og fine bilder.Kreativt og inspirerende,og ja,da sikte æ til klesstativet til dukkeklærne.kjempe inspirerende:)

(de to sistnevnte har æ på blogglista mi:)

Tusen takk til alle bloggere,you make my day at home better<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar