tirsdag 23. februar 2010

Nostalgi




Blitt helt hektet på nostalgi. Krukker,bilder, rammer, bokser, kuns,ting,møbler,hyller,speil ja, egentlig det meste.E noe spesielt med den litt "gamledagse" moten..som for all del er ganske så tilbake.Likte så godt bilde som æ har på bloggen min nu.Har lyst på det,i en ramme.

HAr så lyst på så mange ting om dagen,kjenne virkelig det er tiden for å fikse opp litt her,ikke for det at æ føle det går mot vår mtp at vi plutserlig fikk mye snø og at gradestokken viser -20 grader,og æ fyre som en gærning i vedovnen,men for æ kjenne det på kroppen at det går mot deilig,deilig vår..med en liten skjev undertone,for gud vet kor lenge til det er vår her hos vårs..er jo bare i februar..har snødd her både i mai og juni...juni er litt spesielt da,men har skjedd..

uannsett har to krukker i slik stil på kjøkkenet,ene som det står "kaffe" på og andre står det "sukker" på.Når formen blir bedre så skal æ ta mæ en heftig tur på black design,elske virkelig den butikken,e utrulig mye fint å se på.Skikkelig drømmeverden der.

kjenne at æ glede mæ til romdelern er oppe å står og ikke ligger uopplagt på gølve,er så tomt på veggen der den har fått utdelt plass..skal bli godt det,når det en dag skjer:) stresser ikke æ for å si det slik:)

uannsett så trur æ at æ har funnet svare på offer æ blogger.Det slo mæ akkurat nu,det e greit tidsfordriv i grunn:)

Er så mye æ vil om dagen,kroppen er urolig og vil opp å løpe,finne på ting,gjøre ting,ordne her og ordne der,eller innholde i kroppen er urolig,mens kroppen eller hodet tar det ganske med ro.Slapper av og kose mæ med herlige prinsessa mi når hu er oppe og hjemme.

Gleder mæ til mars:) da skal vi ut på en liten reise,til familien til min kjære.Skal bli så gøy for vilde å se alle fetterne sine,og gleder mæ til å se alle igjen,noen har vi ikke sett siden brylupet vårs i august.

Åsså ser æ frem til å se pappa og alle sørpå ijen.mine kjære tre brødre æ har der.Blir så gøy for vilde å se de igjen.blir sjeldent vi sees,og det synes æ e trist,men slik er det jo når alle skal være så sinnsykt sprett over dette lage lande..

uannsett snart tid for siste vedskive før det er leggetid,må fyre,fyre mye mye..er jo så kaldt..god vi har ved i bøtter og spann og gode vinterklær:)

I morgen er det en ny dag igjen,håper det blir en fin dag og at solen viser sæ.Elsker sol,men ikke om det er for varmt.Grunnen til det er for at lillesnuppa har det ikke så bra om det er for varmt..ikke lett for de små.

Nu ligger kattepusen vårs å snorke søte lyder (egentlig litt kraftige i grunn) attmed mæ,det er fyr i ovnen og guller sover sin energisøvn,så hun er klar for morgendagen.

Mye skriverier i dag,lite på tv'n si æ bare og orke ikke å gjøre de store tingene.Er egentlig noen burde burde gjøre ting,men stresser ikke..til en forandring.

Foressten disse OL greiene..er ikke så keen på det i grunn æ..liker noen ting,men har ikke fulgt så mye med..uannsett har curling på nu,og stillingen er 4-3 til GBR,håper klovnebuksene klarer det.

Q: liker du nostalgi?
Q:ser du på OL?
Q:Hva synes du om "klovnebuksene" til de norske curlinggutta (om du har sett de)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar