mandag 7. juni 2010

morgenstund har...morratryne i grunn..

nu uke igjen...etter at æ va så himla dårli i går e formen mye bedre i dag.Null feber og ikke så vondt i kroppen (litt har æ ettersom æ spilte tennis og bowling i går...på wii),men e me bedre...og det sne æ e flott ættersom æ har 8 vakt i dag.

Streiken e over og da kommer det vel varer i dag tenker æ,det blir greit med varer igjen,men æ har for all del ikke vært arbeidsledig mens streiken har pågått,har virkelig hatt nok å gjøre.

Nu e det straks vekking,så lille gullet kommer sæ opp.lille svsover'n vårs..da e det igang med stelling og dte som høre med:)E viktig at morgenstunden blir brukt til mye kos:)Jobbe jo 8-vakt i dag så e greit med mye kooos:)

ORdtaket si "morgenstund har gull i munn" vetkje ka det kjem av,men ser lite til gull og me til morratrne.Føles som æ ikke har sove noe i hele natt,natten begynte og var plutserlig over igjen...

uannsett hadde æ meldt været først hadde æ sagt : "våknet til knall sol og nyderlig tempratur,allefall inne i hjemmet ettersom at sola steike mot stue og soverom",men nu kan æ melde sol under skyene,så får vi se kor lenge det vare...ukas vær kan vel ikke bli dårligere en fårje ukas vær...læs: regn,snø,sol,regn,snø,sol...

uannsett,snakkes:)

klem V:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar