mandag 1. mars 2010

Laang helg

lite blogging fra mæ de siste dagene..var på sykehuset på fredagen,fant ikke noe ut på den avd,så spørs nu fremmover ka som skjer...håper bare de finner noe svar snart,så æ slipp å gå i slik uvisthet og ikke vite koffør æ e så svimmel,kvalm og sliten..fra byen bar det opp til mamma og de der sukkererta mi befant sæ.Fikk vært sammen med henne litt,og stelt henne før det bar i seng..

kvelden var slapp,æ var veldig sliten og meget slapp.onkel "gogligo" (kalte han det når æ var lita og bare blitt det liksom:P) kom opp en tur,veldig koselig å bare prate.Åsså hadde brossan og kjæresten laget verdens beste salat..OMG si æ bare:P krutonger og greier,første gang for alt:P

Fredagsnatta fikk vilde krupp igjen,faen i herrensnavn æ hate det.kan ikke være normalt å ha det anna hevr uka,stakkars lille sukkererta mi som plages så.

Vi var hjemmom en tur for æ skulle hente bilen nede på verkstedet,å ka oppdage vi når vi kom hjem?har faen ikke vann i leiligehta.Æ kjente at æ ble utrulig iritert og ville bare ta med mæ vilde i senga og sove,men var jo så pokker kaldt (hellvettes kuldedrit),så satt på ovnen og fyrte opp litt,men vilde ble så tett hjemme at vi måtte bare pakke det vi sku ha med,bytte kattesand og komme vårs ut.

Lørdagen var ho verre form,og nu har æ vært gjennom det så utrulig masse at æ bli så lei av å høre at ho plages så.Så da var det opp til legevakta på kvelden.Æ,bror,kristian og sukkererta opp til millitærsykehuset (e det mulig å få klippekort?).

Undersøkte ho litt,åsså fikk vi nu sånn medesingreier igjen.Mange unger der inn og ut,uff e så fælt å se de små plages:(

Så var det hjemover igjen,og brossan bestilte pizza som vi sku spise når vi kom hjem.da vi kom hjem,vilde var så klar for senga,fikk medesin og ville bare legge sæ.
æ var så sliten at æ klarte ikke å spise så alt for mye,men til min store glede så kom vegard min innom en tur,var koselig å se han.

Søndagen gikk sin gang,var nu hjemme,og det var nu ikke noe vann,og vilde ble tettere så da var det og pakke ut og pakke ned for å dra til mor og far.Vilde ble bare værre og værre,sov kanskje ti minutter etter vi la vårs,så var det til legevakat igjen for undersøkelse og litt blodprøve.

uannsett nu e legetime til ho bestilt for utredelse av evt astma eller allergi,vært på kontoret for leiligheta og forklart kordan tilstandene e i leiligheta + at vi e fri for vann.så nu jobbe de for vann + at må sende mail ka som e mangel i leiligheta.

kjenne nu at æ ser frem til at vegard kommer hjem,æ e litt sliten nu og himla lei falsk krupp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar