mandag 17. mai 2010

Det å være mamma!

Må jo være det størte i livet.Å få vite at man e gravid,for så å kjenne livet inni sæ vokse,bli større,kjenne og føle.Å ordne alt til den lille skal komme.Få se babyen sin for første gang,se det vokse,det første smilet,den første lattern,de første skrittan.Få oppleve verden sammens med babyen,og se på den miste selvsagte ting bli stort for et lite menneske.

Det e allefall det største før mæ!Det e den viktigste og lengste oppgaven æ non gang har fått.Se lille babyen som sparka mæ i magen og som æ så på ul i uke 9,kor æ kunne telle alle tær og fingre,se hjerte banke og høre det banke.Da var Vilde bare 2,5 cm,men fordet så virkelig.

Glemme aldri den dagen.Stor dag.Som sitt som et skudd i minne mett.Ingenting kan ta det fra mæ.

Nu e gullet snart 2 år!2 år!!Tiden har gått så fort.E så utrulig rart å tenke på alt ho kan og forstår,kor mye ho mestre og utforske,kor mye ho lære og forandre sæ.Å alt detta skjer så fort.

Ingenting æ heller vil enn å få være her lamme ho,oppleve ho og fortsatt bli kjent med ho.Se det utrulige smile hennes når ho mestre noe nytt,når ho ser nåkka eller skal sminske:)De blåe øyan de kan virkelig sjarmere,den lille munnen med de hvite små tennern de kan virkelig få mæ ut av spill.Å oppi alt av dissa sjarmeranse tingan skal man også prøve allefall å være bestemt og ikke la sæ sjarmere så lett og fort,men non ganger blir det bare litt for vanskelig.

Det e bare helt fantastisk å vite at ho mi,mi og V si! Vårs lille (men store) solstråle.Dagen kan være vanskelig,dagen kan være mye stress og dagen kan være slitsom,men når æ ser den lille jenta mi smile til mæ,si mamma,lære sæ nå nytt,klare det ho ikke klarte i går,eller at ho bare sett sæ på fanget og sir mamma og gir mæ en suss og en klem,da blir dagen fantastisk uannsett.

Æ e så heldig som oppleve detta,har akkuratt ho,akkuratt som ho e. Bestemt,snill,god,glad,latterfull,sjarmeranes,utforskanes,sta og fantastisk:)

Ho e mi datter,selvsagt den beste på jord!
Elske ho av hele mett hjerte.
For allid.
Æ e mamma,og det e æ så glad for.
Det viktigste.
<3

elske dæ lillegullet mett!

1 kommentar: