mandag 25. januar 2010

det å være tilgjengelig i 24 timer....

ka synes du om det egentlig?Æ for min del e æ ikke tilgjengelig på jobb, med mindre de som skal ha tak i mæ kan nummret hen,og det er for det meste vegard og barnehagen som har det.Det er greit det,men igjen så MÅ æ jo være tilgjengelig til kundene,men det er nu greit det,ser ikke sånn på det,det er annerledes,det er jobb liksom.
Gjør vi hverandre til å være tigjengelig for hverandre?

Når æ kommer hjem,ligger mobilen i jakkelommen til æ går å legger mæ,for æ må jo tross alt ha en vekkerklokke.Æ e veldig lite opptatt av telefon,men samtidig om æ skulle glemme telefonen hjemme en morning og oppdager det når æ kommer på jobb,så kjenne æ panikken tar mæ litt.Koffør det egentlig??

Å dessuten så har æ jo da mobilen attmed mæ på nattbordet,så om noen vil mæ noe på kvelden eller forsåvidt på natten så får de jo tak i mæ,men kor tilgjengelig skal vi være???

Mail,mobil,facebook(ikke minst,der skriver en hva man gjør,hva man har gjort,hva man skal,ka man har til middag,ka man ser på tv,kordan man jobbe ja,rett og slett alt.ikke noe skal være hemmlig eller skjult lengre) og til og med ps3 er man tilgjengelig for spilling o.l,da vises det at du er pålogget.

Alle skal liksom kunne være tigjengelig for alle og alle skal liksom kunne vite alt om en,fra hvilken farge man har på bh'en,hva man spiser til middag til hva man tjener og bildene som ble tatt sist helg.

Nei,ikke vet æ,men æ like ikke det å være tilgjengelig hele tiden igrunn,eneste gangene æ har full kontroll på hen mobilen min er,og har den oppe fra jakkelomma er når vegard er på øvelse,for da er det greit å kunne ta den når han ringer,og æ må ha den tilgjengelig om det skulle skje noe.Åsså har æ lært at det e bra å ha med mobilen om man skal ut å kjøre alene.Vegard og æ har en regel,den som skal ut av huset har alltid med sæ mobilen,nettopp for å være tilgjengelig og for at den andre skal være tilgjengelig.Ka gjor vi før egentlig?Før mobilen kom?Før facebook kom?kordan fikk vi tak i hverandre,kordan viste vi hverandre bildene vi har tatt og brydde vi egentlig oss om ka den andre spiste til middag eller kordan farge en hadde på undertøyet??

Så egentlig så e det ikke vi som er tigjengelig da,det er alle duppedingsene vårs som gjør oss tilgjengelig.Er vel ikke lenge for man har venneliste på tv også,der det står "på" eller "av" og hvilken kanal vi ser på og hva vi ser til en hver tid..iallefall da blir det å stå mye "the voice" og "nrksuper" på vårs:P

5 kommentarer:

  1. før... da holdt man avtaler å fro på kaffebesøk å faktisk va sosial på orntli... har tenkt tilbake på når æi gikk på barneskola... man sykla på kilometervis bare førr å spørre om en skulle være me å spille nå ballspill feks.. vi kjæm tell å ende opp som en gjeng sofa-poteter... gla ikkje æi e neste generasjon... vi vet i d minste om at d går ant å gjøre ting uten internett å mobiltelefon..

    SvarSlett
  2. gøy med kommentar:)
    e helt enig med dæ eivind,vi ende opp som sofa-poteter.huske i gamle dager man gikk på dørene for å høre om folk var hejmme,nu ringer eller sender "kids" meldin via foreldrene sine eller sin egen mobil..det e skremmende altså.bare å lære ungene vårs at det finnes andre måter,og ja,æ e også glad æ ikke e neste generasjon.
    :)

    SvarSlett
  3. Ikke e ikke sånn hos alle! Hjemme hos mamma og min lillebror på 11 år ringe det på hele tida, kor kameratan spør om han kommer ut eller om dem kan komme inn!

    Vet ikke om det gjør sånn med alle, men han e så lite tilgjengelig på mobilen og facebook! :) E stolt av han egentlig!

    Mæ sjøl derimot kunne blitt mye flinkere! Og nei, æ e overhode ikke interresert i ka folk spis til maddag eller om dem skal på skolen eller ditt og datt! :)

    BRA INNLEGG!

    SvarSlett
  4. hehe stine..så bra at de enda gjør slikt!ME like:)e bare ikke alle e mobil og facebook-frelst:PÆ kunne nok å ha blitt flinker,men æ trur ikke æ vet lengre kordan æ gjør det:P

    ka skjer med din blogg stine?
    takk for at du kom innom:)

    SvarSlett
  5. Min blogg har totalt bloggtørke! Har planlagt å vanne den snart, men det blir aldri! :p

    SvarSlett